Top
Blog

Blog Theaterfeestje.nl


Tips voor een geslaagd kinderfeestje

In de afgelopen jaren heb ik veel kinderfeestjes mogen verzorgen, waardoor ik een groot aantal tips en ideeën heb opgedaan. Wat werkt wel en wat juist niet? Ik deel deze kennis graag met je in mijn blog, zodat je zonder veel moeite een geslaagd kinderfeestje kunt verzorgen.


Aantal kinderen op een verjaardagspartijtje


"Hoeveel kinderen zal ik uitnodigen op het kinderfeestje van mijn dochter/zoon?" Deze vraag krijg ik zeer regelmatig gesteld. Natuurlijk is het helemaal aan jullie hoeveel en welke feestgangers er op het partijtje welkom zijn. Maar het is zeker belangrijk hier goed over na te denken.

Lees meer

Spelletjes om cadeautjes te geven


Voor de jarige is het krijgen van cadeautjes vaak één van de hoogtepunten van het verjaardagsfeestje. Het is dus jammer als dit onderdeel binnen een paar minuten alweer voorbij is. Leuker is het om echt aandacht te kunnen geven aan het openmaken van de cadeaus. Ik heb al een hoop ideeën voor uitpakspelletjes voorbij zien komen op feestjes.

Lees meer

Hoe lang duurt een geslaagd kinderfeestje?


Zeker voor jongere kinderen kan de lengte van het kinderfeestje ook het succes ervan bepalen. Bij kleuters is de spanningsboog na 2 uur echt wel op. Door het feestje veel langer te laten duren, wordt het er meestal niet gezelliger op. En het is fijner om een onderdeel uiteindelijk wat in te korten dan nog een half uur te moeten rekken, omdat je al door je programma heen bent.

Lees meer

Tips voor het uitnodigen van de gasten voor een kinderfeestje


Zonder gasten natuurlijk geen feestje, dus een paar tips voor het uitnodigen van de vriendjes en vriendinnetjes van je kind.

Lees meer

Op welke dag kun je een kinderfeestje het beste plannen?


Natuurlijk is het leuk als alle kinderen die je zoon of dochter uitnodigt, ook daadwerkelijk kunnen komen. Waar moet je rekening mee houden bij het plannen van een kinderfeestje?

Lees meer