Top
FAQ

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de theaterworkshops of producten van Theatra? Neem een kijkje bij onze veelgestelde vragen.
Is je vraag nog niet beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op via info@theatra.nl


Theaterworkshops


1. Zijn de kinderfeestjes van Theatra geschikt voor mijn kind?

De kinderfeestjes van Theatra zijn geschikt voor alle jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar. Elk kind kan meedoen binnen zijn of haar eigen belevingswereld en zal dus altijd aansluiting vinden. Wanneer je toch twijfelt of een theaterworkshop past bij jouw kind, kun je altijd contact met ons opnemen.
 

2. Waar vinden de kinderfeestjes plaats?

De kinderfeestjes vinden plaats bij jou thuis. Een huiskamer is altijd geschikt voor de workshop. Wel is het aan te bevelen de meubels aan de kant te schuiven. Bij goed weer kan het feestje ook buiten plaatsvinden. Wanneer je het feestje liever niet thuis organiseert, is het ook mogelijk een locatie te huren. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs van Theatra inbegrepen.
 

3. Wat is het maximum aantal kinderen voor een theaterfeestje?

Theatra gaat per feestje uit van een groep van 8 kinderen. Voor elk kind extra wordt 5 euro berekend. Het is afhankelijk van de leeftijd wat het maximum aantal kinderen is. Belangrijk is dat de kinderen zich veilig voelen binnen de workshop. Ons advies is om bij kleuters maximaal 10 kinderen en bij oudere kinderen maximaal 14 kinderen uit te nodigen.
 

4. Hoe boek ik een kinderfeestje?

Je kunt een feestje boeken door een bestelling te plaatsen in deze webshop. Er zijn verschillende thema's mogelijk: kabouters, ridders & prinsessen, sprookjes, jungle, dans, piraten, film, ontdekkingsreis en theatersport. Je kunt bij je bestelling aangeven om hoeveel kinderen het gaat, of je kiest voor schminken en welke datum en tijd je wilt reserveren.
 

5. Kan ik een feestje boeken op een datum/tijd die niet in de lijst staat?

Dit is helaas niet mogelijk. De data en tijden die in de lijst staan, zijn de opties die nog vrij zijn. Heb je toch een andere datum in gedachten, dan zijn onze theaterfeestpakketten een perfect alternatief. Hiermee kun je het feestje met behulp van onze materialen zelf verzorgen en ben je niet afhankelijk van de beschikbaarheid van onze dramadocenten.
 

6. Wat ontvang ik na boeking van het feestje?

Na boeking van het kinderfeestje ontvang je via de mail een feestboekje met daarin tips en informatie over het feestje. In deze mail staat ook een bevestiging van de gemaakte afspraak. Wanneer je thema-uitnodigingen hebt bijbesteld, ontvang je deze zo spoedig mogelijk per post.
 

7. Verzorgt Theatra ook verkleedkleding?

Nee, Theatra neemt geen verkleedkleding mee. In de workshop spelen de kinderen een aantal rollen, waarbij kleding hen kan belemmeren in het spelen van deze verschillende personages. Daarnaast kan de kleding ook letterlijk in de weg zitten om vrij te kunnen spelen. Uiteraard is het bijvoorbeeld wel mogelijk om de kinderen verkleed te laten komen. Bij aanvang van de workshop zal gevraagd worden belemmerende kleding en attributen, zoals hoge hakjes, toverstaffen en zwaarden, even weg te leggen.
 

8. Komen jullie door het hele land?

De theaterworkshops worden alleen verzorgd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon je buiten deze provincies en wil je toch een kinderfeestje van Theatra boeken? Bestel een theaterfeestpakket en doe het helemaal zelf!
 

9. Hoe ver van tevoren dien ik een feestje te reserveren?

De kinderfeestjes van Theatra zijn erg populair. Om teleurstelling te voorkomen is het dus aan te raden om zo tijdig mogelijk te reserveren, zeker wanneer je een specifieke datum in gedachten hebt. De beschikbare data voor de komende maanden staan vermeld op de site. Wanneer je voor een later tijdstip wilt reserveren, kun je contact met ons opnemen.
 

10. Op welke dagen verzorgt Theatra kinderfeestjes?

De kinderfeestjes van Theatra vinden plaats op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. De beschikbare data en tijden zijn te vinden bij iedere workshop.
 

Theaterfeestpakketten


1. Op jullie site lees ik over theaterfeestpakketten. Wat zijn dat?

Met onze theaterfeestpakketten zet je zelf een compleet kinderfeestje neer in een handomdraai. De pakketten zijn zo samengesteld dat je zonder de hulp van onze dramadocenten een theaterfeestje kunt organiseren. Ieder pakket bestaat uit een uitgebreid draaiboek met daarin een beschrijving van de workshop, passende recepten en spelideeën. In het boek vind je daarnaast knutselvellen om zelf bijvoorbeeld een feestmuts, traktaties of welkomstbord te maken. 
Ook andere benodigde materialen, zoals uitnodigingen, een CD met muziek of theaterteksten zijn toegevoegd.
 

2. Welke theaterfeestpakketten zijn er?
Op dit moment hebben we een theaterfeestpakket Vingerpoppetjes beschikbaar voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Met dit doe-het-zelf theaterfeestpakket maak je samen met een groep kinderen van 6 t/m 8 jaar een vingerpoppetjesvoorstelling rondom het sprookje Sneeuwwitje.
De komende tijd zullen er nog vele pakketten volgen voor verschillende leeftijdscategorieën.

3. Kan ik met een theaterfeestpakket wel echt zelf aan de slag?
Ja. De feestpakketten zijn speciaal ontwikkeld om ouders te ondersteunen in het zelf organiseren van een theaterfeestje. Of je nu veel ervaring hebt in het geven van partijtjes of het je eerste feestje is, wij helpen je graag je kind een superverjaardag te bezorgen.


Betaling


1. Hoe verloopt de betaling?

Bij bestelling van één van onze producten of diensten, heb je de keuze uit direct betalen via iDeal, vooruitbetaling per bank of contante betaling. Deze laatste optie is alleen mogelijk bij de boeking van een theaterworkshop, zodat het bedrag na afloop van de workshop aan de docent overhandigd kan worden. Na iedere bestelling ontvang je direct een factuur per mail voor je eigen administratie.

Bankgegevens Theatra
Triodos Bank - 25.47.91.042
IBAN: NL68TRIO0254791042
BIC: TRIONL2U
 

Verzenden


1. Verzendkosten
Theatra rekent € 1,99 verzendkosten (zowel in binnen- als buitenland). Bij een besteding vanaf € 25,00 is de verzending gratis!

2. Digitale produkten
Digitale producten als het feestboekje en kleurplaten worden direct na betaling als PDF per mail verstuurd.

3. Je bestelling niet ontvangen?
Mocht je je bestelling niet ontvangen hebben, neem dan gerust contact met ons op (info@theatra.nl). Wij zorgen er dan voor dat de producten alsnog bij je terecht komen.
Check bij digitale producten eerst je spambox. Wellicht dat onze mail met PDF's daar beland is.