Top
Referenties

Reacties op onze kinderfeestjes


Inmiddels hebben wij ruim 400 theaterfeestjes mogen verzorgen. Lees hieronder een aantal reacties van ouders & kinderen.

Reacties op theaterworkshops

"Eva is op een zaterdagmiddag in januari bij ons gekomen om de workshop "Sprookjes" met 8 kinderen van 6/7 jaar te doen. Ik heb de kinderen (verlegen of juist impulsief) zien genieten en na twee uur hard werken en rode wangen namen ze met spijt afscheid van haar. "Kom je volgend jaar weer?", vroeg mijn dochter. Dat zegt genoeg!

Eva is erg vriendelijk en is bereid om zich aan te passen aan je wensen. Ik wilde op het laatste moment de begintijd verschuiven. Dit was geen enkel probleem. Super!"

"Eva heeft de 5e verjaardag van onze dochter Saar tot een geweldig kinderfeest getoverd!
Ze gaf de workshop Kabouterland. De workshop duurde een uur (Helemaal goed qua tijdsduur; ze waren van het begin tot het eind volledig in de ban van de oefeningen en het spel). Voor die tijd heeft Eva alle kinderen geschminkt. Ook dat was echt een groot succes. De kinderen hebben ademloos staan toekijken bij elkaar. Ik heb een foto gemaakt van elke geschminkt kind (gezichtjes) en die hebben ze in een fotolijstje dat ze zelf versierd hebben mee naar huis gekregen. Geinspireerd door de workshop zijn we het feestje begonnen met een kabouter lunch en had ik een rek met verkleedkleren klaargezet. Het verkleden paste heel leuk bij en tijdens het schminken en een niet te ingewikkeld knutselkarweitje. Eva heeft een hele rustige, toegankelijke uitstraling. Ze weet alle kinderen te boeien en de aandacht vast te houden, met rust, aandacht en ruimte voor wat het kind zelf wil/doet. Wij hebben genoten van de blije en enthousiaste kinderen en de kinderen hebben het allemaal een super leuk feestje gevonden!! Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen!"
 

"Onze dochter die 8 werd, wilde een feestje thuis met knutselen en iets origineels doen. Zo kwam ik terecht bij Theatra om eerst vingerpopjes te maken om die daarna in te zetten in een toneelvoorstelling. Het was geweldig leuk! Het knutselen is natuurlijk altijd goed en daarna ging Eva allerlei theateroefeningen met ze doen en het script en de rollen met ze instuderen. Hoe speel je een boze heks, een verliefde prinses, een vrolijke dwerg, etc. Erg leuke activiteiten en hoe verlegen bepaalde kids ook zijn in het dagelijks leven, ze kwamen helemaal los en zaten vol in het spel! Eva is professioneel maar tegelijkertijd heel relaxed, aangesloten, vrolijk en heel erg goed met de kinderen! BEDANKT!"
 

"Bij deze willen we je nogmaals heel erg hartelijk bedanken voor het ontzettende leuke en zeer geslaagde feestje gisteren. Dat de kids hebben genoten blijkt wel uit de reacties en sms-jes die ik heb gekregen van de ouders. En het eerste wat Mats vanochtend zei was dat hij volgend jaar weer hetzelfde feestje wilde! Een beter compliment kun je niet krijgen volgens mij."
 

"Afgelopen donderdag is Eva bij ons geweest voor het ridders en prinsessenfeest van mijn dochter die 4 werd. Er kwamen 3 vriendjes en 3 vriendinnetjes van dezelfde leeftijd. Ik vond het erg knap dat Eva zo de aandacht wist vast te houden van de groep, want ze zijn natuurlijk nog erg klein. En een beetje losgeslagen want: hun eerste feestje! Maar
iedereen deed erg goed mee, het uur was zo om. En zo had ik ook even de tijd om bij te komen en de rest van het feestje voor te bereiden!"
 

"Nog erg bedankt voor de leuke theaterworkshops. De kinderen hebben een fantastische dag gehad. Ik heb meerdere complimenten ontvangen."
 

"Ik wil je nog even bedanken voor de leuke theaterworkshop Film. De kinderen hebben het allemaal erg leuk gevonden, en ik vond dat je het echt goed en leuk deed.
Precies op niveau van de kinderen, en het tempo zat er goed in. En de jarige is op leuke manier in het zonnetje gezet."
 

"De kindjes in de klas praten er nog steeds over na, zo leuk vonden ze het! Echt een enorm succes."
 

"Ik wilde je nog even laten weten dat Noor het toneelspelen het allerleukst vond van haar verjaardag. Heel erg bedankt dus."