Top
Theaterworkshops (doe-het-zelf)

Kant-en-klare theaterfeestpakketten


Voor een doe-het-zelf partijtje

Met onze theaterfeestpakketten zet je zelf een compleet kinderfeestje neer in een handomdraai. De pakketten zijn zo samengesteld dat je zonder de hulp van onze dramadocenten een theaterworkshop kunt organiseren. Ieder pakket bestaat uit een uitgebreid draaiboek met daarin een beschrijving van de workshop, tips en spelideeën. In het boek vind je daarnaast knutselvellen om zelf bijvoorbeeld een feestmuts, traktaties of een welkomstbord te maken. 
Ook andere benodigde materialen, zoals uitnodigingen, een CD met muziek of theaterteksten zijn toegevoegd.

Op dit moment hebben we een theaterfeestpakket Vingerpoppetjes beschikbaar voor kinderen van 6 t/m 8 jaar. Met dit doe-het-zelf theaterfeestpakket maak je samen met een groep kinderen van 6 t/m 8 jaar een vingerpoppetjesvoorstelling rondom het sprookje Sneeuwwitje.
De komende tijd zullen er nog vele pakketten volgen voor verschillende leeftijdscategorieën.

Word je liever begeleid tijdens het feestje door een theaterdocent van Theatra? Boek dan één van onze theaterworkshops. We hebben keuze uit verschillende thema's: kabouters, ridders & prinsessen, sprookjes, jungle, dans, piraten, film, ontdekkingsreis en theatersport.
Theaterfeestpakket Sneeuwwitje (6-8 jaar)
Theaterfeestpakket Sneeuwwitje (6-8 jaar)
Met dit doe-het-zelf theaterfeestpakket maak je samen met een groep kinderen van 6 t/m 8 jaar een vingerpoppetjesvoorstelling rondom het sprookje Sneeuwwitje.
Het programma is volledig stap voor stap voor je uitgewerkt. De kinderen beginnen met het maken van vingerpoppetjes en het decor voor het sprookjesverhaal. Deze materialen gebruiken ze om hun eigen vingerpoppetjesvoorstelling te presenteren. De voorstelling wordt uiteraard eerst een aantal maal gerepeteerd, waarbij zij zelf teksten mogen bedenken. En wat is er leuker dan die voorstelling uiteindelijk aan ouders, broertjes en zusjes te laten zien!
€ 47,00
€ 42,00