Top
Film (9-12 jaar)
  • Film (9-12 jaar)
rating 5
(5 / 5 Beoordeling)
137,00

Theaterworkshop Film

Iedereen droomt er wel eens van om in een film te spelen. In deze workshop wordt gewerkt met verschillende filmgenres, zoals komedie, western en horror. Muziek en vooral tekst spelen hierbij een belangrijke rol. De kinderen krijgen diverse dialogen voorgeschoteld die vanuit verschillende personages, situaties en emoties gespeeld worden. Hilariteit gegarandeerd!


Wat?

Een kinderfeestje verzorgd door Theatra duurt altijd 90 minuten. Halverwege het kinderfeestje is er ruimte voor een korte pauze, waarin bijvoorbeeld taart gegeten kan worden. In de workshop wordt niet toegewerkt naar een presentatie, maar het is voor de ouders wel mogelijk het laatste kwartier van de workshop te komen kijken naar de theatrale vondsten van de kinderen.
Na boeking van de workshop ontvang je per mail een bevestiging van de gemaakte afspraak.


Waar?

De kinderfeestjes vinden plaats bij jou thuis. Een huiskamer is altijd geschikt voor de workshop. Wel is het aan te bevelen de meubels aan de kant te schuiven. Bij goed weer kan het feestje ook buiten plaatsvinden. Wanneer je het feestje liever niet thuis organiseert, is het ook mogelijk een locatie te huren. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs van Theatra inbegrepen.


Wanneer?

De feestjes worden verzorgd op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Maak een keuze in het menu uit de beschikbare data en tijden.

De starttijden die in het menu aangegeven worden, zijn flexibel. Je kunt in het vakje de gewenste starttijd invullen. Deze mag echter maximaal een half uur later zijn dan de gekozen datum plus tijd. Wanneer je bijvoorbeeld voor 18 mei 13.00 uur gekozen hebt, kan het feestje starten tussen 13.00 en 13.30 uur. 

Let op: De kinderfeestjes worden alleen verzorgd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon je buiten deze provincies en wil je toch een kinderfeestje van Theatra boeken? Bestel een theaterfeestpakket en doe het helemaal zelf!

Heb je nog vragen over onze theaterworkshops? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Prijzen zijn inclusief BTW en reis- en verzendkosten.


Beoordeling (5)
rating 5 (5 / 5 Beoordeling)

Esther (18-11-2015) (29-11-2015) rating 5 Wat een geweldige workshop was dat! De meisjes hebben er allemaal erg van genoten. Het was leuk om te zien hoe ze het spel enthousiast oppikten en er zelfs ook nadat Eva weg was mee door gingen. Het was een geweldig feestje waar nog lang over gepraat werd. Een aanrader!

Fransien (14-10-2015) rating 5 Het theaterfeestje van gisteren was echt superleuk. De meiden waren heel enthousiast en het paste ook helemaal bij Feline. Dank je wel!

Karin (14-06-2015) rating 5 Sam werd 12 jaar en had een groot aantal kinderen uitgenodigd. Nu konden er een paar niet, maar waren ze nog steeds met 12 kinderen. Ik wist niet helemaal wat we zouden moeten verwachten (ondanks dat ik wel goede referenties gelezen had) Ook omdat deze kinderen wat moeilijker leren en veel van deze kids een beperking (autisme/adhd, etc) hebben. Dus spannend was het wel. Maar...ze hebben ervan genoten en vonden het, zo leek het, allemaal erg leuk. Het kwam weleens voor dat er een kind aan de kant ging zitten, omdat die het niet meer zo leuk vond/het niet kon volgen/misschien (even) te druk vond, maar dat heb je, eigenlijk, altijd wel een keer. En dat trok ook wel weer bij. Mijn kind vond het in ieder geval geweldig en wil het volgend jaar weer doen!!! (maar ja, dan wordt hij alweer 13...)

Nienke (11-02-2015) rating 5 Marije heeft een heel erg leuk feestje gehad. Er waren 12 meisjes van 9 jaar en Eva heeft ze allemaal heerlijk theater laten spelen. Boeiend om te zien hoe de kinderen volledig meegaan in het spel en hun fantasie de vrije loop laten. De kinderen deden geconcentreerd mee en daardoor was het een erg ontspannend feestje. Veel positieve reacties gehad na afloop!

Pieter (18-05-2014) rating 5 De theaterworkshop "Film" was erg geslaagd. Eva heeft de (10) kinderen anderhalf uur lang meegekregen in improvisatie en spel. Voor de kinderen is er veel afwisseling en met het mooie weer kon alles in de tuin. Ze is duidelijk ervaren in de omgang met groepen kinderen. Absoluut een aanrader!

Type de code over
Vertel een ander
@
@
Generating captcha code