Top
Jungle (6-9 jaar)
  • Jungle (6-9 jaar)
rating 5
(4.5 / 2 Beoordeling)
137,00

Theaterworkshop Jungle

Tijdens deze workshop duiken de kinderen het oerwoud in; op zoek naar wilde dieren, schatkisten en vreemde volksstammen. Er wordt vooral veel gewerkt met improvisatie en beweging. Pak je kapmes en baan je een weg door deze wervelende workshop. Wie durft voorop?


Wat?

Een kinderfeestje verzorgd door Theatra duurt altijd 90 minuten. Voor kinderen tot ongeveer 8 jaar oud heeft u de keuze uit de volgende opties:
  1. 45 minuten schminken en 45 minuten workshop
  2. 90 minuten workshop
Bij de eerste optie worden alle kinderen door de docent van Theatra geschminkt in ieder gewenst ontwerp. Voor oudere kinderen bestaat een feestje altijd uit een workshop van 90 minuten.
Halverwege het kinderfeestje is er ruimte voor een korte pauze, waarin bijvoorbeeld taart gegeten kan worden. In de workshop wordt niet toegewerkt naar een presentatie, maar het is voor de ouders wel mogelijk het laatste kwartier van de workshop te komen kijken naar de theatrale vondsten van de kinderen.
Na boeking van de workshop ontvang je per mail een bevestiging van de gemaakte afspraak.


Waar?

De kinderfeestjes vinden plaats bij jou thuis. Een huiskamer is altijd geschikt voor de workshop. Wel is het aan te bevelen de meubels aan de kant te schuiven. Bij goed weer kan het feestje ook buiten plaatsvinden. Wanneer je het feestje liever niet thuis organiseert, is het ook mogelijk een locatie te huren. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs van Theatra inbegrepen.


Wanneer?

De feestjes worden verzorgd op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Maak een keuze in het menu uit de beschikbare data en tijden.

De starttijden die in het menu aangegeven worden, zijn flexibel. Je kunt in het vakje de gewenste starttijd invullen. Deze mag echter maximaal een half uur later zijn dan de gekozen datum plus tijd. Wanneer je bijvoorbeeld voor 18 mei 13.00 uur gekozen hebt, kan het feestje starten tussen 13.00 en 13.30 uur. 

Let op: De kinderfeestjes worden alleen verzorgd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon je buiten deze provincies en wil je toch een kinderfeestje van Theatra boeken? Bestel een theaterfeestpakket en doe het helemaal zelf!

Heb je nog vragen over onze theaterworkshops? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Prijzen zijn inclusief BTW en reis- en verzendkosten.


Beoordeling (2)
rating 5 (4.5 / 2 Beoordeling)

Cornelie (09-02-2015) rating 5 Mijn zoontje is 5 geworden en we hadden de ridders en piraten workshop. Eerst half uur smincken en toen 'les'. De kinderen en de ouders vonden het geweldig. Absolute aanrader voor een kinderfeestje.

Dank Eva voor de leuke ervaring!

Eva Maria (14-07-2014) rating 4 Door Eva zijn de kinderen meegenomen de jungle in. Het was heerlijk weer en ze hebben zich enorm vermaakt in de tuin. En wij, als ouders, ook.

Type de code over
Vertel een ander
@
@
Generating captcha code