Top
Kabouters (4-6 jaar)
  • Kabouters (4-6 jaar)
rating 5
(5 / 1 Beoordeling)
137,00

Theaterworkshop Kabouters

In deze workshop nemen de kinderen een kijkje in Kabouterland en wordt kennis gemaakt met de inwoners: de kabouters. Hoe ziet hun paddenstoel er van binnen uit, welk werk doen ze in de puntmutsenfabriek en waarom staan ze altijd met hun hengel bij de vijver?

De kinderen ontdekken vanuit hun eigen beleving en fantasie de wereld van de kabouters. Dus zet je puntmuts maar op!


Wat?

Een kinderfeestje verzorgd door Theatra duurt altijd 90 minuten. Voor kinderen tot ongeveer 8 jaar oud heeft u de keuze uit de volgende opties:
  1. 45 minuten schminken en 45 minuten workshop
  2. 90 minuten workshop
Bij de eerste optie worden alle kinderen door de docent van Theatra geschminkt in ieder gewenst ontwerp.
Halverwege het kinderfeestje is er ruimte voor een korte pauze, waarin bijvoorbeeld taart gegeten kan worden. In de workshop wordt niet toegewerkt naar een presentatie, maar het is voor de ouders wel mogelijk het laatste kwartier van de workshop te komen kijken naar de theatrale vondsten van de kinderen.
Na boeking van de workshop ontvang je per mail een bevestiging van de gemaakte afspraak.


Waar?

De kinderfeestjes vinden plaats bij jou thuis. Een huiskamer is altijd geschikt voor de workshop. Wel is het aan te bevelen de meubels aan de kant te schuiven. Bij goed weer kan het feestje ook buiten plaatsvinden. Wanneer je het feestje liever niet thuis organiseert, is het ook mogelijk een locatie te huren. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs van Theatra inbegrepen.


Wanneer?

De feestjes worden verzorgd op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Maak een keuze in het menu uit de beschikbare data en tijden.

De starttijden die in het menu aangegeven worden, zijn flexibel. Je kunt in het vakje de gewenste starttijd invullen. Deze mag echter maximaal een half uur later zijn dan de gekozen datum plus tijd. Wanneer je bijvoorbeeld voor 18 mei 13.00 uur gekozen hebt, kan het feestje starten tussen 13.00 en 13.30 uur. 

Let op: De kinderfeestjes worden alleen verzorgd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon je buiten deze provincies en wil je toch een kinderfeestje van Theatra boeken? Bestel een theaterfeestpakket en doe het helemaal zelf!

Heb je nog vragen over onze theaterworkshops? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Prijzen zijn inclusief BTW en reis- en verzendkosten.


Beoordeling (1)
rating 5 (5 / 1 Beoordeling)

Barbara (13-04-2015) rating 5 Eva is bij het 1e partijtje van mijn dochtertje geweest om een kabouter theaterworkshop te geven en het is een zeer geslaagd feestje geweest. Mijn dochter is 5 jaar geworden en had 5 meisjes uitgenodigd in de leeftijd van 5/6 jaar. Voordat Eva kwam hebben we een kaboutertje geverfd. De meiden vonden het schminken erg interessant en stonden gelijk om Eva heen (ondanks dat ze haar natuurlijk helemaal niet kenden). De workshop was erg leuk, Eva had de aandacht gelijk te pakken (meiden zaten in een kringetje aandachtig te luisteren) en ze deden allemaal enthousiast mee. De meisjes hebben zich super vermaakt en hadden veel plezier. Voor ons was het erg vermakelijk/ontspannen om naar de inspanningen van de kinderen te kijken. Misschien volgend jaar wel een ander thema :-) Wat ons betreft zeker een aanrader!

Type de code over
Vertel een ander
@
@
Generating captcha code