Top
Ontdekkingsreis (6-9 jaar)
  • Ontdekkingsreis (6-9 jaar)
rating 5
(5 / 4 Beoordeling)
137,00

Theaterworkshop Ontdekkingsreis

In deze workshop gaan de kinderen op avontuurlijke ontdekkingsreis door verschillende plaatsen en tijden. Ontmoet ridders en prinsessen in hun kasteel, bosjesmannen in Afrika en de Verschrikkelijke Sneeuwman in de Himalaya. Aan het eind van de workshop wordt iedereen weer netjes terugbezorgd in de 21ste eeuw. Dappere kinderen gezocht om mee te gaan op deze spannende tocht!


Wat?

Een kinderfeestje verzorgd door Theatra duurt altijd 90 minuten. Voor kinderen tot ongeveer 8 jaar oud heeft u de keuze uit de volgende opties:
  1. 45 minuten schminken en 45 minuten workshop
  2. 90 minuten workshop
Bij de eerste optie worden alle kinderen door de docent van Theatra geschminkt in ieder gewenst ontwerp. Voor oudere kinderen bestaat een feestje altijd uit een workshop van 90 minuten.
Halverwege het kinderfeestje is er ruimte voor een korte pauze, waarin bijvoorbeeld taart gegeten kan worden. In de workshop wordt niet toegewerkt naar een presentatie, maar het is voor de ouders wel mogelijk het laatste kwartier van de workshop te komen kijken naar de theatrale vondsten van de kinderen.Na boeking van de workshop ontvang je per mail een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Waar?

De kinderfeestjes vinden plaats bij jou thuis. Een huiskamer is altijd geschikt voor de workshop. Wel is het aan te bevelen de meubels aan de kant te schuiven. Bij goed weer kan het feestje ook buiten plaatsvinden. Wanneer je het feestje liever niet thuis organiseert, is het ook mogelijk een locatie te huren. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs van Theatra inbegrepen.


Wanneer?

De feestjes worden verzorgd op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Maak een keuze in het menu uit de beschikbare data en tijden.

De starttijden die in het menu aangegeven worden, zijn flexibel. Je kunt in het vakje de gewenste starttijd invullen. Deze mag echter maximaal een half uur later zijn dan de gekozen datum plus tijd. Wanneer je bijvoorbeeld voor 18 mei 13.00 uur gekozen hebt, kan het feestje starten tussen 13.00 en 13.30 uur. 

Let op: De kinderfeestjes worden alleen verzorgd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon je buiten deze provincies en wil je toch een kinderfeestje van Theatra boeken? Bestel een theaterfeestpakket en doe het helemaal zelf!

Heb je nog vragen over onze theaterworkshops? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Prijzen zijn inclusief BTW en reis- en verzendkosten.


Beoordeling (4)
rating 5 (5 / 4 Beoordeling)

rating 5 De workshop zit erg leuk in elkaar. Het is lekker actief met veel afwisseling. De kinderen vonden het erg leuk en Annemijn zei al dat ze volgend jaar nog een keer zo'n feestje wil!

rating 5 Geweldig! Vanaf het moment dat we via de website hadden aangegeven dat we graag dit feestje wilden tot Eva aan het einde van de workshop naar huis ging, is het goed verlopen. Eva reageert snel op haar mail; de uitnodigingen zijn leuk en ontvingen we snel; Eva houdt zich stipt aan haar afspraken; de inhoud van de workshop is heel leuk en afwisselend; het thema "ontdekkingsreis" sluit goed aan bij 8-jarigen; en... Eva gaat ontzettend positief en leuk met de kinderen om! Het kon niet beter. Ester, alle vriend(inn)en en wij als ouders hebben ervan genoten. Bedankt!

rating 5 We hebben een zeer geslaagd feestje gehad! Alle kinderen vonden de workshop heel leuk en ook als ouders hebben we genoten van het kijken naar de oefeningen. De 5 sterren zijn gegeven door één van de deelnemende kinderen. Een aanrader!

rating 5 Nogmaals heel erg bedankt voor het geven van deze geweldige workshop.
We deden de workshop "ontdekkingsreis" met meiden en jongens van 9 jaar. Het was helemaal leuk hoe de kinderen opgingen in de leuke en orginele oefeningen van Eva. Niemand moest wennen, ze gingen direct aan de slag! Een geslaagd feest. Veel complimenten ontvangen van kinderen en hun ouders die zeiden dat hun kinderen zo enthousiast waren. Dank je wel!

Type de code over
Vertel een ander
@
@
Generating captcha code