Top
Ridders & prinsessen (4-6 jaar)
  • Ridders & prinsessen (4-6 jaar)
rating 5
(4.5 / 4 Beoordeling)
137,00

Theaterworkshop Ridders & prinsessen

Tijdens dit kinderfeestje reizen de kinderen naar de Middeleeuwen: de tijd van stoere ridders. Een spannende workshop vol drakenvuur, trollendansjes en geheime schatten. Doe je harnas aan en trek ten strijde!

Afhankelijk van de samenstelling van de groep, wordt er meer nadruk op ridders of prinsessen gelegd.
 

Wat?

Een kinderfeestje verzorgd door Theatra duurt altijd 90 minuten. Voor kinderen tot ongeveer 8 jaar oud heeft u de keuze uit de volgende opties:
  1. 45 minuten schminken en 45 minuten workshop
  2. 90 minuten workshop
Bij de eerste optie worden alle kinderen door de docent van Theatra geschminkt in ieder gewenst ontwerp.
Halverwege het kinderfeestje is er ruimte voor een korte pauze, waarin bijvoorbeeld taart gegeten kan worden. In de workshop wordt niet toegewerkt naar een presentatie, maar het is voor de ouders wel mogelijk het laatste kwartier van de workshop te komen kijken naar de theatrale vondsten van de kinderen.Na boeking van de workshop ontvang je per mail een bevestiging van de gemaakte afspraak.

Waar?

De kinderfeestjes vinden plaats bij jou thuis. Een huiskamer is altijd geschikt voor de workshop. Wel is het aan te bevelen de meubels aan de kant te schuiven. Bij goed weer kan het feestje ook buiten plaatsvinden. Wanneer je het feestje liever niet thuis organiseert, is het ook mogelijk een locatie te huren. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs van Theatra inbegrepen.


Wanneer?

De feestjes worden verzorgd op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Maak een keuze in het menu uit de beschikbare data en tijden.

De starttijden die in het menu aangegeven worden, zijn flexibel. Je kunt in het vakje de gewenste starttijd invullen. Deze mag echter maximaal een half uur later zijn dan de gekozen datum plus tijd. Wanneer je bijvoorbeeld voor 18 mei 13.00 uur gekozen hebt, kan het feestje starten tussen 13.00 en 13.30 uur. 

Let op: De kinderfeestjes worden alleen verzorgd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon je buiten deze provincies en wil je toch een kinderfeestje van Theatra boeken? Bestel een theaterfeestpakket en doe het helemaal zelf!

Heb je nog vragen over onze theaterworkshops? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Prijzen zijn inclusief BTW en reis- en verzendkosten.


Beoordeling (4)
rating 5 (4.5 / 4 Beoordeling)

rating 5 De workshop die Eva voor het verjaardagsfeestje van onze zoon (5jr) heeft gegeven was een groot succes. We begonnen met schminken en het leuke was dat niets moets en alles mocht. Iedereen heeft wel iets laten doen. Tijdens de schmink waren de kinderen al reuze benieuwd wat zou gaan volgen. Eva begon te vertellen en rustige muziek ging aan en gelijk waren alle kinderen geconcentreerd. Een hele goede prestatie. Het enthousiasme van de kinderen was duidelijk te zien en de reacties achteraf waren positief. Voor herhaling vatbaar en een aanrader!

rating 4 Het theaterfeestje ridders en princessen was een groot succes. Er moest wat geïmproviseerd worden en dat paste prima bij de kindjes. Dank je wel dat je het eerste kinderfeestje van mijn zoon zo n mooi feest hebt gemaakt!

rating 5 Eva heeft bij ons de prinsessen workshop gegeven voor het feestje van onze dochter (6 jaar). De kinderen werden helemaal meegenomen in het verhaal en hebben volop genoten van het samenspel, de muziek en dans. Naast het feest vieren werden de kinderen gestimuleerd in het uiten van hun emotie's wat we als ouders erg leuk en goed vonden om te zien. Een echte aanrader!!

rating 4 Onze zoon heeft een geweldig kinderfeestje gehad. Alle kinderen vonden het leuk en waren enthousiast. Ze vonden het jammer dat het ophield en dat ze nog moesten gaan bowlen.

Type de code over
Vertel een ander
@
@
Generating captcha code