Top
Sprookjes (6-9 jaar)
  • Sprookjes (6-9 jaar)
rating 5
(4.7 / 3 Beoordeling)
137,00

Theaterworkshop Sprookjes

De kinderen gaan op avontuur in Sprookjesland en ontmoeten heksen, draken en elfen. Deze personages zijn de basis voor hun eigen theatrale versie van de bekende verhalen van Grimm. En dat daarbij wat feiten door elkaar gehaald worden, wordt in deze workshop alleen maar toegejuicht! Want wie zegt dat de dwergen van Sneeuwwitje in de mijn werken en niet in een snackbar?

Wat?

Een kinderfeestje verzorgd door Theatra duurt altijd 90 minuten. Voor kinderen tot ongeveer 8 jaar oud heeft u de keuze uit de volgende opties:
  1. 45 minuten schminken en 45 minuten workshop
  2. 90 minuten workshop
Bij de eerste optie worden alle kinderen door de docent van Theatra geschminkt in ieder gewenst ontwerp.
Halverwege het kinderfeestje is er ruimte voor een korte pauze, waarin bijvoorbeeld taart gegeten kan worden. In de workshop wordt niet toegewerkt naar een presentatie, maar het is voor de ouders wel mogelijk het laatste kwartier van de workshop te komen kijken naar de theatrale vondsten van de kinderen.
Na boeking van de workshop ontvang je per mail een bevestiging van de gemaakte afspraak.


Waar?

De kinderfeestjes vinden plaats bij jou thuis. Een huiskamer is altijd geschikt voor de workshop. Wel is het aan te bevelen de meubels aan de kant te schuiven. Bij goed weer kan het feestje ook buiten plaatsvinden. Wanneer je het feestje liever niet thuis organiseert, is het ook mogelijk een locatie te huren. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs van Theatra inbegrepen.


Wanneer?

De feestjes worden verzorgd op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Maak een keuze in het menu uit de beschikbare data en tijden.

De starttijden die in het menu aangegeven worden, zijn flexibel. Je kunt in het vakje de gewenste starttijd invullen. Deze mag echter maximaal een half uur later zijn dan de gekozen datum plus tijd. Wanneer je bijvoorbeeld voor 18 mei 13.00 uur gekozen hebt, kan het feestje starten tussen 13.00 en 13.30 uur. 

Let op: De kinderfeestjes worden alleen verzorgd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon je buiten deze provincies en wil je toch een kinderfeestje van Theatra boeken? Bestel een theaterfeestpakket en doe het helemaal zelf!

Heb je nog vragen over onze theaterworkshops? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Prijzen zijn inclusief BTW en reis- en verzendkosten.


Beoordeling (3)
rating 5 (4.7 / 3 Beoordeling)

Natasja (02-12-2014) rating 5 Dat was nog eens een bijzonder verjaardagsfeestje! Bedankt Eva voor je professionele & vrolijke begeleiding. Je wist de kinderen enorm te boeien en op een vrolijke en ontspannen manier uit te dagen om mee te doen in het verhaal. Ze hebben echt genoten! Knap hoor. En voor ons was het daardoor ook erg ontspannen:-). Een echte aanrader!

Marjolein (11-07-2014) rating 5 Hannah en haar vriendinnen hebben enorm genoten van je workshop, Eva.
De groep was vrij groot, maar daar ging je op een ontspannen manier (met humor) mee om. Eva, dank voor het zeer geslaagde feestje (wat voor Gert en mijzelf op deze manier heel ontspannen verliep)

Veerle (03-06-2014) rating 4 De kindjes hebben het super naar hun zin gehad! Ze konden zich helemaal uitleven in dansjes, gek doen en fantaseren.
Eva, dank voor de fijne begeleiding, zowel voor als tijdens het feestje!

Type de code over
Vertel een ander
@
@
Generating captcha code