Top
Theatersport (9-12 jaar)
  • Theatersport (9-12 jaar)
rating 5
(4.5 / 4 Beoordeling)
137,00

Theaterworkshop Theatersport

Theatersport is een ander woord voor improvisatietheater. Een theatervorm waarbij niets vastligt en alles mogelijk is. In deze workshop krijgen de tieners verschillende games voorgeschoteld, zoals Moordspel, Drie in de pan en Spacejump. Samenwerken is hierbij heel belangrijk, want alleen met elkaar kom je tot een mooie scene. Het niveau van de workshop wordt aangepast aan de leeftijd en ervaring van de spelers.


Wat?

Een kinderfeestje verzorgd door Theatra duurt altijd 90 minuten. Halverwege het kinderfeestje is er ruimte voor een korte pauze, waarin bijvoorbeeld taart gegeten kan worden. In de workshop wordt niet toegewerkt naar een presentatie, maar het is voor de ouders wel mogelijk het laatste kwartier van de workshop te komen kijken naar de theatrale vondsten van de kinderen.
Na boeking van de workshop ontvang je per mail een bevestiging van de gemaakte afspraak.


Waar?

De kinderfeestjes vinden plaats bij jou thuis. Een huiskamer is altijd geschikt voor de workshop. Wel is het aan te bevelen de meubels aan de kant te schuiven. Bij goed weer kan het feestje ook buiten plaatsvinden. Wanneer je het feestje liever niet thuis organiseert, is het ook mogelijk een locatie te huren. De kosten hiervan zijn niet bij de prijs van Theatra inbegrepen.


Wanneer?

De feestjes worden verzorgd op woensdag, vrijdag, zaterdag of zondag. Maak een keuze in het menu uit de beschikbare data en tijden.

De starttijden die in het menu aangegeven worden, zijn flexibel. Je kunt in het vakje de gewenste starttijd invullen. Deze mag echter maximaal een half uur later zijn dan de gekozen datum plus tijd. Wanneer je bijvoorbeeld voor 18 mei 13.00 uur gekozen hebt, kan het feestje starten tussen 13.00 en 13.30 uur. 

Let op: De kinderfeestjes worden alleen verzorgd in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. Woon je buiten deze provincies en wil je toch een kinderfeestje van Theatra boeken? Bestel een theaterfeestpakket en doe het helemaal zelf!

Heb je nog vragen over onze theaterworkshops? Neem een kijkje bij de veelgestelde vragen.

Prijzen zijn inclusief BTW en reis- en verzendkosten.


Beoordeling (4)
rating 5 (4.5 / 4 Beoordeling)

rating 5 Het was een super feest: de kinderen hebben erg genoten en deden vol enthousiasme mee met alle theateropdrachten! Dank hiervoor!

rating 5 De workshop was super geslaagd. De kinderen hebben allemaal enthousiast meegedaan en vonden het hartstikke leuk. De 1,5 uur zijn voorbij gevlogen. Ik heb met plezier naar de groep zitten kijken. Zeker een aanrader!

rating 4 Mijn dochter en haar 8 vriendinnen van rond de 10 jaar hebben het ontzettend leuk gehad tijdens de workshop. Anderhalf uur is niet lang maar ze waren daarna in een hele gezellige stemming en hebben zoet nog ruim een uur aan tafel zitten knutselen.

rating 4 Ik was ontzettend ontlast van de drukte op de dag door de komst van een theaterworkshop. De kinderen hebben genoten. Mijn Dank

Type de code over
Vertel een ander
@
@
Generating captcha code